суботу, 9 червня 2018 р.

Як Олег Винник запалював у Полтаві (ФОТО)



9 червня найпопулярніший співак сьогодення Олег Винник на стадіоні ім. О. Бутовського у Полтаві виступив в рамках всеукраїнського туру «Ти в курсі».


Шанувальників його творчості зібралося чимало, які заповнили фан-зону та частину стадіону, що відвели для проведення концерту. Сам співак зі своєю командою з’явився на 20 хвилин пізніше зазначеного в анонсі часу (початок концерту був запланований на 20-у годину). Виступ артиста розпочався одразу, без «розігріву». Виконував відомі хіти «Передчуття», «Мати каже правду», «Здравствуй, невеста», «Не ты», «Счастье» та ін.

Кожну пісню шанувальники зустрічали оплесками, самі підспівували та охоче дарували Олегу Виннику букети квітів. Зазначимо, що один квиток коштував від 300 до 600 грн.

Востаннє на стадіоні у Полтаві виступав гурт «Океан Ельзи». Спочатку 7 червня минулого року концерт розпочався набагато пізніше, бо у фронтмена гурту Святослава Вакарчук зник голос. Але після тривалої перерви він таки вийшов до шанувальників і співав напівсили. Наступного дня через соцмережі гурт повідомив, що повернеться до Полтави ще раз і влаштує безкоштовний концерт. Це сталося 16 вересня. Кожного разу ОЕ збирали цілий стадіон – понад 20 тисяч глядачів.


































©Ліна Решетник


Поделиться в соцсетях

Facebook TwitterGoogle+ Vkontakte
Рекомендуем × +
Як Олег Винник запалював у Полтаві (ФОТО)
4/ 5
Oleh