понеділок, 25 червня 2018 р.

Без кокошника, але в короні: як Оля Полякова у Полтаві для молоді співала (ФОТО)




У День молоді, який щорічно відзначається в Україні в останню неділю червня, у Полтаві відгримів традиційний концерт, на який зібралось понад 20 тис. людей – не лише молоді а й людей старшого віку.

«Це свято ми проводимо не вперше і не востаннє. Приємно, що цей День молоді проводимо з великим розмахом і, можливо, інші міські голови теж звернуть увагу, що треба вшановувати молодь хоча б один раз на рік. За квитками приходили і люди літнього віку. Особисто теж, можливо, люблять Олю Полякову, можливо, Tamerlana, а можливо, просто хочуть згадати свої юні роки. Також прийняли рішення зробити для молоді гарний фейєрверк», – зазначив Олександр Мамай.

Полтавців розважали запрошені зіркові гості – кавер-гурт ДЕБОШ популярний український neo r'n'b гурт TamerlanAlena. А зіркою вечору стала цьогоріч визнана найкрасивіша жінка України за версією журналу «Viva» Оля Полякова. Її знають за екстравагантний зовнішній вигляд: головним атрибутом є кокошник на голові. Проте цього разу співачка обійшлась без нього – обмежилась короною.

Окрім концертної програми на полтавців чекали ще й розіграш 20-ти сучасних велосипедів. Розіграші проводились завдяки запрошенням, які слугували пропуском на концерт. У голограмі запрошень були зазначені цифри, які знаходились у барабані на сцені. Зіркові гості допомагали крутити барабан та витягувати щасливі номери. Протягом усіх виступів співаків полтавці відривались на повну та всіляко підспівували і танцювали під найвідоміші треки.
















































©Ліна Решетник

Поделиться в соцсетях

Facebook TwitterGoogle+ Vkontakte
Рекомендуем × +
Без кокошника, але в короні: як Оля Полякова у Полтаві для молоді співала (ФОТО)
4/ 5
Oleh