понеділок, 22 квітня 2019 р.

До Бюджету участі Полтавщини планують залучати школярів



На сесії Полтавської обласної ради, що відбудеться 3 травня, можуть внести зміни до існуючої обласної програми Бюджет участі Полтавської області на 2017-2020 роки.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань освіти, науки і культури у Полтавському інституті післядипломної педагогічної освіти.

Суть полягає у заснуванні нового конкурсу у рамках Бюджету часті – “Шкільний громадський бюджет”. Для цього необхідно збільшити фінансування існуючого бюджету на 2019 рік для проведення інформаційно-промоційної кампанії та навчальних семінарів. Сума — 167 тисяч гривень.

“У 2019 році ми плануємо провести навчальні семінари для учнів 9-11 класів з написання проектів і розповісти алгоритм їх подачі на цей конкурс. У 2020 році паралельно з Бюджетом участі буде проводитись конкурс “Шкільний громадський бюджет”, де учні зможуть подати свої проекти, відбуватиметься голосування. І потім вони зможуть їх реалізувати до кінця 2020 року”, – розповіла заступник начальника відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту Олеся Дроботенко.

Нагадаємо, у 2019 році на реалізацію проектів-переможців передбачено 6 млн грн.



©Ліна Решетник /Новини Полтавщини



Поделиться в соцсетях

Facebook TwitterGoogle+ Vkontakte
Рекомендуем × +
До Бюджету участі Полтавщини планують залучати школярів
4/ 5
Oleh